Alleco vattenburen golvvärme är enkelt att installera och ger dig ett effektivt och tryggt system.

Vi är experter på golvvärme och våra golvvärmesystem är ett av de mest effektiva och dessutom lättinstallerade. Vi har alltid värnat om det personliga mötet och därför kommer du som kund aldrig bli ensam. Vi finns där för dig före, under tiden och efter installationen.

Har du frågor hjälper vi dig gärna att hitta rätt produkter för just ditt behov. Hos oss får du en bra och personlig service!

Många fördelar

Effektivt & Prisvänligt

Med vårt självreglerande system så sänker du energiförbrukningen med upp till 10% jämfört med obalanserade rumsregleringssystem och upp till 25% mot system utan någon rumsreglering. Med självreglerande system får du även en snabbare reaktionstid och en jämnare inomhustemperatur.

Personlig hjälp

Kontakta oss för rådgivning och samtal redan idag! Vi ser fram emot ett trevligt och givande samarbete!

Börja med att välja..

Vilket underlag skall du lägga golvvärmen på?

Under "Förläggningssätt" kan du läsa mer kring vad som lämpar sig för olika typer av förläggningar. Beroende på om det t.ex. är trägolv eller betonggolv så måste man välja produkter utifrån det.
1

Vilken typ av styrning vill du ha?

Du kan välja mellan trådbundet eller trådlöst system. Vill du ha lite mer möjligheter som till exempel att kunna styra via en app så är det vårt självreglerande system du ska ha. Det sköter allt åt dig och finns i både trådbundet eller trådlöst. Systemet är självlärande och gör att ingen extra tid behövs läggas på injustering vid installation eller tidskrävande löpande underhåll.

Vill du ha ett lite enklare system så finns även "Standard" som är ett trådbundet system utan digital display.
2

Vilka tillbehör behöver du köpa utifrån dina två första val?

När du vet vilket underlag du skall köpa till och vilket system du vill ha så väljer du fördelare, shunt, rör m.m. utifrån dina förutsättningar. Ibland kan det vara svårt att veta vilka som är de bästa valen. Om du har frågor kan du få svar på de vanligaste frågorna under vår FAQ annars är det bara att kontakta oss, så guidar vi dig genom alla dina val. . Eller så skickar du helt enkelt in en offert.
3

Ibland är det skönt att få hjälp av proffs. Speciellt när det handlar om något så viktigt som ens hem och man vill prioritera annat. Vi på Alleco har lång erfarenhet av golvvärme och har samarbete med installatörer runt om i landet och kan därför ge dig ett riktigt bra och kostnadseffektivt förslag även på arbetet!

 Testa oss!

Baltzar Nordberg

VD Alleco

Toppsäljare

 • Rör

  Matarrör 25-32mm

  3,500.00 kr4,500.00 kr inkl. moms Välj alternativ
 • Fördelare

  Golvvärmefördelare

  1,300.00 kr4,300.00 kr inkl. moms Välj alternativ
 • Koppling

  Rörkopplingar

  45.00 kr inkl. moms Välj alternativ
 • Tillbehör rör

  Rörböjningsstöd

  18.00 kr59.00 kr inkl. moms Välj alternativ
 • Ventil

  Kulventiler

  430.00 kr960.00 kr inkl. moms Välj alternativ
 • Ventil

  Injusteringsventil

  640.00 kr1,030.00 kr inkl. moms Välj alternativ
 • Koppling

  Kopplingar

  96.00 kr300.00 kr inkl. moms Välj alternativ

Vad säger våra kunder?

Scroll to Top